Εύα Καραδημήτρη

Η φωλιά της αλεπούςΣτο Γουαδαλέστ της Ισπανίας μια νεαρή κοπέλα, χρήστης ουσιών, ζει με τη μητέρα της μια τραγική καθημερινότητα έπειτα από το δυστύχημα του αδελφού της.

Δύο χρόνια μετά η αγάπη μπαίνει στη ζωή της, η απομάκρυνση από την τοξική μητέρα της και η αποκοπή της από τα ναρκωτικά δείχνουν να την αλλάζουν θετικά. Ένα ανώνυμο τηλεφώνημα την ενημερώνει για τον πιθανό δολοφόνο του αδελφού της και αποφασίζει να το ανακαλύψει. Η ζωή της περιπλέκεται αρνητικά έπειτα από τούτη την παρόρμηση.

Αποφασισμένη να λύσει το μυστήριο, έρχεται σε επαφή με μια προβληματική οικογένεια που της θυμίζει δικά της παιδικά τραύματα και θλιβερά οικογενειακά γεγονότα. Η απαγωγή του παιδιού τους και μια σειρά από απρόσμενες δολοφονίες, που ακολουθούν με παράδοξο τρόπο, θα καταστρέψουν την ήρεμη ζωή που είχε χτίσει. Το επικίνδυνο και σκοτεινό παρελθόν της επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο επιθεωρητής Μπάριος και η υπαστυνόμος Χερνάντες της αστυνομίας του Αλικάντε καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο της εξαφάνισης του παιδιού και να ξετρυπώσουν από τη φωλιά της την πραγματική αλεπού που διαπράττει τους φόνους.

Ό,τι καταπιέζεις επανέρχεται με φόρα για να σε διαλύσει. Οι αλεπούδες παραμονεύουν, η τρέλα παραμονεύει… Μείνε μακριά από τη «Φωλιά της αλεπούς»!


Με γραφή ξεχωριστή, πλοκή καταιγιστική και χαρακτήρες ανεπανάληπτους, η χαρισματική συγγραφέας πλάθει ένα αλησμόνητο αστυνομικό θρίλερ αξιώσεων!Τιμή:  18,33€  -10% 16,50€ με ΦΠΑ


ISBN: 978-960-642-095-5    σελ.: 472     σχήμα: 14x20,5 cm
Δείτε επίσηςΓράψτε μας τη γνώμη σας

Widget is loading comments...Ακολουθήστε τον Άνεμο

   
         

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κωδικός Ελευθερία»

Spot Εμμανουήλ Γ. Μαύρος - «Ο υιός του Νείλου»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»