Μελίτα Αδάμ

Άσπα - Η γυναίκα που άκουγε τις φωνές του κορμιού τηςΗ Άσπα ήρθε στη ζωή σηματοδοτώντας ταυτόχρονα τον θάνατο της μητέρας της.

Παραγκωνισμένη και αδικημένη από έναν πατέρα ανάπηρο και μέθυσο και μια μητριά αδιάφορη και συμφεροντολόγα, στα πέντε της μόλις χρόνια παραδίδεται ως ψυχοκόρη στη θείτσα Περιάνθη.

Ένας νέος, διαφορετικός, μαγικός κόσμος ανοίγεται μπροστά της, αφού κοντά στη στοργική γυναίκα βρίσκει το αποκούμπι και την αποδοχή που στερήθηκε από τη γέννησή της ακόμα.

Ο καιρός περνά και η Άσπα μεγαλώνει για να εξελιχθεί σε μια κοπέλα πανέμορφη, καλόγνωμη, εργατική και γεμάτη δίψα για τη ζωή.

Η μύησή της στον έρωτα δεν θα αργήσει να έρθει και τότε της ανοίγονται νέοι μαγικοί ορίζοντες, μετατρέποντάς τη σε μια φλογερή ερωμένη.

Παράλληλα, ρίχνεται ακάματη στον αγώνα της καθημερινότητας, δουλεύοντας αγόγγυστα και ακολουθώντας πιστά τις κατευθύνσεις του μέντορα και εραστή της Λιώνια.

Μια επίσκεψη μετά από χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα της και η επαφή με την απόμακρη οικογένειά της, θα γίνουν το εφαλτήριο ώστε η Άσπα να αναθεωρήσει τις μέχρι τότε προτεραιότητές της και να υπακούσει στις φωνές και στις προσταγές του κορμιού της, αλλάζοντας το πεπρωμένο της.


Η χαρισματική συγγραφέας, με ολοζώντανη, γλαφυρή και εμπνευσμένη γραφή, δημιουργεί μια αλησμόνητη ηρωίδα γεμάτη αδιαμφισβήτητη γοητεία και ασίγαστο πάθος για τη ζωή και τον έρωτα.


Διαβάστε τις πρώτες 20 σελίδες του βιβλίου 


Τιμή:  15,00€  -10% 13,50€ με ΦΠΑ


ISBN: 978-960-642-077-1    σελ.: 240     σχήμα: 14x20,5 cmMedia


Δημοσιεύσεις - Συνεντεύξεις


Δείτε επίσηςΓράψτε μας τη γνώμη σας

Widget is loading comments...Ακολουθήστε τον Άνεμο

   
         

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κωδικός Ελευθερία»

Spot Εμμανουήλ Γ. Μαύρος - «Ο υιός του Νείλου»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»