Μάνος Σαμοθρακής

«Λεόν», οι επτά ευχέςΣτην αγέρωχη και σκληροτράχηλη Μάνη, μεγαλώνει ο Λεωνίδας, αντιμετωπίζοντας την ανέχεια της οικογένειάς του και την καταπίεση της Χούντας.

Μία τραυματική εμπειρία στα πρώτα χρόνια της ζωής του, αλλά και η εξορία του πατέρα του, θα τον αναγκάσουν να ωριμάσει πρόωρα αναλαμβάνοντας ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Γνωρίζοντας τη συνομήλική του Έστερ, ο Λεωνίδας θα νιώσει τη δύναμη της πρώτης αγάπης, για να διαπιστώσει πως δεν ορίζει ο ίδιος τη μοίρα του

Υποτιμημένος, πληγωμένος και κυνηγημένος από ανθρώπους και νόμους, ο Λεωνίδας αφήνει πίσω του οικογένεια και πατρίδα διαφεύγοντας στο εξωτερικό, με μοναδικά όπλα την αυτοκυριαρχία, την εξυπνάδα και την αποφασιστικότητά του να αγγίξει τον ουρανό, αποδεικνύοντας σε όλους την πραγματική αξία του.

Υψώνει αδιαπέραστο τείχος στην καρδιά του και αγωνίζεται να φτάσει στην κορυφή, θυσιάζοντας στην πορεία φιλίες, ανθρώπους, συναισθήματα, ακόμα και την ίδια του την ψυχή.

Μόνο που δεν λαμβάνει υπόψη του πως όσο πιο ψηλά έχει ανέλθει κανείς τόσο πιο επώδυνη θα είναι η πτώση και οι απώλειές του.


Ένα μυθιστόρημα καθηλωτικό με καταιγιστικούς ρυθμούς και συνεχείς ανατροπές, που εκτυλίσσεται σε επτά διαφορετικές χώρες, και προτρέπει τον αναγνώστη να αναλογιστεί ποιο τίμημα θα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει για να φτάσει στη δική του κορυφή.Τιμή:  18,33€  -10% 16,50€ με ΦΠΑ


ISBN: 978-960-642-100-6    σελ.: 436     σχήμα: 14x20,5 cmMedia


Δημοσιεύσεις - Συνεντεύξεις


Δείτε επίσηςΓράψτε μας τη γνώμη σας

Widget is loading comments...Ακολουθήστε τον Άνεμο

   
         

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κωδικός Ελευθερία»

Spot Εμμανουήλ Γ. Μαύρος - «Ο υιός του Νείλου»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»