Μιράντα Κάλλιανου

Προμελετημένα εγκλήματαΣτις ειδυλλιακές Σπέτσες, ο ντετέκτιβ Ντίνος Σταματόπουλος απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού μαζί με την παρέα του, αποζητώντας την πολυπόθητη ξεκούραση και ανεμελιά που του είναι απαραίτητες. Η χαλάρωσή του όμως δεν κρατάει για πολύ, αφού λίγο αργότερα ολόκληρο το νησί συγκλονίζεται από τη στυγερή δολοφονία μιας πλούσιας ελληνοβρετανίδας πλοιοκτήτριας.

Οι αστυνομικές αρχές αναλαμβάνουν άμεσα να διαλευκάνουν τις περίεργες συνθήκες του θανάτου της Έλεν Τζέικομπ, ενώ η οικογένειά της αναθέτει στον Ντίνο και στον θείο του Βελισάριο να διεξάγουν μία παράλληλη έρευνα για να φτάσουν στα ίχνη του ενόχου.

Ταυτόχρονα, νέες δολοφονίες περιπλέκουν και άλλο την υπόθεση, φέρνοντας στο φως τραγικά γεγονότα του παρελθόντος και δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο την επίλυσή της.

Οι ιδιωτικοί ερευνητές, όπως και οι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ, προσπαθούν να ανακαλύψουν κάθε κρυμμένο στοιχείο, σε Ελλάδα και Αγγλία, που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των κινήτρων που πυροδότησαν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Θα καταφέρουν, άραγε, να φτάσουν στην αλήθεια έγκαιρα ή θα διακινδυνέψει και η δική τους ζωή;


Με πρότυπό της την αξεπέραστη Αγκάθα Κρίστι, η συγγραφέας δημιουργεί ένα νέο καταιγιστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, ένα «πρόβλημα» για δυνατούς λύτες, που καθηλώνει τον αναγνώστη με την ανατρεπτική του πλοκή.Τιμή:  16,00€  -10% 14,40€ με ΦΠΑ


ISBN: 978-960-642-106-8    σελ.: 274     σχήμα: 14x20,5 cmMedia


Δημοσιεύσεις - Συνεντεύξεις


Δείτε επίσηςΓράψτε μας τη γνώμη σας

Widget is loading comments...Ακολουθήστε τον Άνεμο

   
         

Πνοή Ανέμου στην ελληνική ποίηση

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κωδικός Ελευθερία»

Spot Εμμανουήλ Γ. Μαύρος - «Ο υιός του Νείλου»

Spot Γιάννης Φιλιππίδης - «Κρατάς μυστικό;»